Δωρεά, μια γενική ανακούφιση υγείας και θαλπωρής, που σε απροσδιόριστο χρόνο εξειδικεύεται και παραδίδεται…

 

Στη Βαλκανική Αμφικτυονία κάθε σας προσφορά έχει αξία για εμάς και για όλους εκείνους που ελπίζουν σε μας και περιμένουν από εσάς. Προσφέρετε σε υλικά ή οικονομικά αγαθά και μάθετε αμέσως πώς αξιοποιήθηκε η δωρεά σας.

 

Ξέρετε ότι…


Προσφέρετε τη Δωρεά σας σε Οικονομικά Αγαθά


Καταθέστε το ποσό που επιθυμείτε, ηλεκτρονικά και με ασφάλεια, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal. Δεν απατείται λογαριασμός στο Paypal για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, παρά μόνο οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποσταλεί η σχετική απόδειξη.

Καταθέστε το ποσό που επιθυμείτε στον Τραπεζικό Λογαριασμό 0026 0062 10 010 11 27 021 που τηρείται στην Eurobank, ζητώντας ν’ αναγραφεί στο καταθετήριο ο σκοπός για τον οποίον επιθυμείτε ν’ αξιοποιηθεί το εν λόγω ποσό. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποσταλεί η σχετική απόδειξη.
Συμπληρώστε μία ταχυδρομική επιταγή και στείλτε την στη διεύθυνση:
Εμμ. Μπενάκη 10, Αθήνα, Τ.Κ. 105 64


Προσφέρετε τη Δωρεά σας σε Υλικά Αγαθά

Επιλέξτε την αποστολή/ δραστηριότητα για την οποία επιθυμείτε να προσφέρετε σε είδος, και γνωστοποιήστε το μας επικοινωνώντας μαζί μας:
Στα τηλέφωνα: Τηλ: 210 321 54 92 – Fax: 210 321 56 05
Στη διεύθυνση: Εμμ. Μπενάκη 10, Αθήνα, Τ.Κ. 105 64


Προσφέρετε την Δωρεά σας αγοράζοντας ένα αναμνηστικό προϊόν

1. Λούτρινο Αρκουδάκι Βαλκανικής Αμφικτυονίας μάρκας Kenpelm

Χειροποίητο, γούνινο από περουβιανό μπεμπέ αλπάκα (baby alpaca) 100%, διαφόρων χρωματισμών, ντυμένο με μπλουζάκι κοντομάνικο, χρώματος λευκού, περουβιανό πικέ 100%, περουβιανό βαμβάκι 100%, τρία κεντητά έγχρωμα λογότυπα, ενισχυμένο με φόδρα εσωτερική στο λαιμό και τα κουμπιά, μεγέθους μεσαίου, μάρκας Kenpelm

2. Μπλούζα Βαλκανικής Αμφικτυονίας

Χειροποίητο, κοντομάνικο, χρώματος λευκού, περουβιανό πικέ 100%, περουβιανό βαμβάκι 100%, τρία κεντητά έγχρωμα λογότυπα, ενισχυμένο με φόδρα εσωτερική στο λαιμό και τα κουμπιά, μεσάτη η γυναικεία, κανονική η ανδρική, μάρκας Kenpelm

Όλα τα προϊόντα της Kenpelm φέρουν τη σφραγίδα συνεργασίας με Κοινότητες Ιθαγενών Καλλιτεχνών.Μάθε περισσότερα για την εταιρεία Kenpelm.